Košarka: Četvrti meč finala

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Četvrti meč finala

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigraće večeras od 18 sati u Beogradu četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa Super lige Srbije.Titulu brani Partizan i trenutno vodi sa 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede.Četvrta utakmica trebalo je da bude odigrana u sredu, ali su čelnici lige na preporuku MUP-a i iz bezbednosnih razloga, promenili termin zbog posete potpredsednika SAD DŽozefa Bajdena Beogradu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda juri Partizan

Izvor: Glas javnosti, 21.Maj.2009

Košarkaški rat za titulu šampiona Srbije nastavlja se večeras (18, RTS2) četvrtim „večitim derbijem“ u finalu plej-ofa Superlige. Crvena zvezda osokoljena „preživljavanjem“ dočekuje Partizan u „Pioniru“, koji će sigurno biti obojen u „crveno-belo“, više nego na prethodnim utakmicama...

Nastavak na Glas javnosti...

Zvezda juri izjednačenje, Partizan novu titulu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Maj.2009

BEOGRAD, 21. maja 2009. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju danas od 18 sati u hali "Pionir" u Beogradu četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige Srbije. Partizan, aktuelni šampion, trenutno vodi sa 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.