Zvezda juri Partizan

Izvor: Glas javnosti, 21.Maj.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda juri Partizan

Košarkaški rat za titulu šampiona Srbije nastavlja se večeras (18, RTS2) četvrtim „večitim derbijem“ u finalu plej-ofa Superlige. Crvena zvezda osokoljena „preživljavanjem“ dočekuje Partizan u „Pioniru“, koji će sigurno biti obojen u „crveno-belo“, više nego na prethodnim utakmicama u kojima je Pešićev tim bio domaćin. Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić istakao je da večeras neće biti taktičkih iznenađenja, ali očekuje još jednu veliku borbu na parketu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Nikad majstorica

Sedmostruki uzastopni šampion Partizan u poslednjih osam godina, otkako se na klupu vratio Duško Vujošević, nikada u finalu domaćeg plej-ofa nije odigrao majstoricu. Počelo je pobedama od 3:0 protiv Budućnosti i FMP Železnika, 2002. i 2003, zatim je dve godine zaredom padao Hemofarm (oba puta 3:1). Usledile su pobede nad Crvenom zvezdom 2006. i 2007 (3:0 i 3:1), da bi Hemofarm u prošlogodišnjem finalu ponovo izvukao jednu pobedu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.