Kosanović ima zanimljiv predlog za FSS nakon Lalatovog poslednjeg ispada!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović ima zanimljiv predlog za FSS nakon Lalatovog poslednjeg ispada!

Strateg Nišlija nije mogao da ostane bez reakcije.

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da izbegnu poraz ovog petka pošto su poraženi od Vojvodine u Nišu sa 2:1.

I pored zanimljivog duela na terenu, u centru pažnje bio je trener Novosađana Nenad Lalatović koji je bio isključen i tom prilikom izjavio da će "otkriti  sve nameštene utakmice".

On je pred kraj prvog poluvremena ušao u verbalni sukob i sa kolegom sa druge strane Miloradom Kosanovićem koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u izjavi za Kurir opisao šta se dešalo tom prilikom.

"Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu", kazao je Kosanović koji je potom dao i zanimljiv predlog kojim je "potkačio" i Lalatovića.

"Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno. Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša", smatra iskusni stručnjak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LALATOVIĆ NA METI? Kosanović: Predlažem da FSS uvede doping test za trenere!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Cirkus u Nišu, u derbiju Radnički – Vojvodina. “Pet minuta slave” ponovo je imao trener Novosađana Nenad Lalatović. Svađao se, pretio da će da kaže sve o nameštaljkama, ušao je i u verbalni sukob s Miloradom Kosanovićem, kolegom s klupe Nišlija. Vojvodina je, podsetimo,pobedila na Čairu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.