Lalatović da dostavi dokaze

Izvor: B92, 14.Sep.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lalatović da dostavi dokaze"

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ivan Petrić rekao je da ponašanje Nenada Lalatovića zahteva hitnu reakciju nadležnih organa.

On je pozvao trenera novosadske ekipe da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica.

Lalatović je isključen na poluvremenu utakmice protiv Radničkog zbog ponašnja i svađe sa navijačima.

On je u jednom momentu rekao da će ispričati sve o navodno nameštenim utakmicama Radničkog čiji je trener bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošle sezone.

"To što je uradio Lalatović zahteva hitnu rekaciju nadležnih organa FS Srbije, odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu sa propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica", rekao je Ivan Petrić.

"Lale" su slavile pobedu na Čairu rezultatom 2:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petrić: Lalatović da dostavi dokaze o nameštanju utakmica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2019

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ivan Petrić reagovao je na jučerašnje tvrdnje Nenada Lalatovića tokom utakmice Radnički Niš - Vojvodina i poručio da za sve što ima dostavi dokaze...Trener novosadske ekipe Lalatović isključen je zbog nepristojnog ponašanja i svađe sa navijačima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.