Kosanović:“Možemo još bolje“

Izvor: FudbalSrbija.net, 04.Nov.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović:“Možemo još bolje“

04.11.2014.

Uspela je ekipa Milorada Kosanovića da zabeleži novu pobedu u prvenstvu,u meču protiv rivala iz Niša,koja nije bila ni malolaka jer su se gosti pokazali kao veoma dobar rival.Trener Kosanović je nakon nekoliko utakmica na čelu ovog kluba zadovoljan bodovnim saldom,ali smatra da ekipa može još bolje:

Mučimo se,pakleno radimo i još tražimo pravu igru,po kojoj će Novi Pazar da bude poznat i priznat.Prezadovoljan sam kako se radi u Novom Pazaru.Igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << sprovode u delo svaku moju zamisao.Cilj nam je da naš klub više nikada ne bude u grčevitoj borbi za opstanak.Izlaskom na evropsku scenu nismo opterećeni,ali ukoliko se ukaže prilika,nećemo je olako ispustiti.Za sada je najvažnije da smo pobegli iz opasnezone,i svaka naredna utakmica nam je najvažnija.“-izjavio je Milorad Kosanović.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Mrkić: "Moramo do bodova na Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2014

Pobedama kod kuće Radnički je na putu da ostvari cilj, a to je opstanak u Superligi, smatra šef stručnog štaba Fudbalskog kluba iz Niša Saša Mrkić...U Novom Pazaru ekipa Radničkog je pretrpela šesti poraz na gostovanju u isto toliko utakmica. Nišlije su bolje počele, povele, ali je Pazar...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.