Mrkić: Moramo do bodova na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić: "Moramo do bodova na Čairu"

Pobedama kod kuće Radnički je na putu da ostvari cilj, a to je opstanak u Superligi, smatra šef stručnog štaba Fudbalskog kluba iz Niša Saša Mrkić.

U Novom Pazaru ekipa Radničkog je pretrpela šesti poraz na gostovanju u isto toliko utakmica. Nišlije su bolje počele, povele, ali je Pazar slavio sa 3:1.

Bila je dobra igra, pravili smo šanse, imali dobar presing, bila je otvorena utakmica. Sve je bilo lepo, ali nažalost ostali smo bez bodova. I ranije sam pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da imamo igru - priča Saša Mrkić.

Od kako je kormilo Radničkog preuzeo Saša Mrkić, niški tim zna samo za pobede kod kuće.

Zna se kod kuće koja je naša igra, treba da igramo čvrsto, disciplinovano i hteli-ne hteli, moramo da upisujemo bodove na Čairu. Na strani je bilo i nedostatka sreće i koncentracije. Ostali smo bez bodova. Na putu smo da ono što smo zacrtali, da ostvarimo - smatra šef struke Radničkog.

Naredni protivnik Radničkog je OFK Beograd koji je na poslednjih sedam susreta u šampionatu i Kupu samo jednom izgubio od Nišlija i to prošle sezone na Čairu (2:1).

To je mlada, poletna ekipa, lakše igraju na strani nego kod kuće. Imaju dovoljan broj bodova da igraju rasterećeno. Mi strahujemo jer svaka lopta za nas je biti ili ne biti. Teško je jer se zna da jedna sitnica može odlučiti meč - dodao je Mrkić.

Mrkić će i za taj meč morati da “promeša” sastav.

Aleksandar Jovanović ima 4 žuta kartona i sigurno neće moći da igra. Ivan Pejčić se žali na zadnju ložu, Petar Đuričković na prehladu. Vraća nam se Vladimir Đilas posle virusa, što je dobra vest. Videćemo na koga možemo da računamo - kaže Mrkić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Mrkić:“Kod kuće pobeda obavezna“

Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Nov.2014, 08:43

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog iz Niša da se i pored sasvim solidne partije iz N.Pazara vrate neporaženi,ali pred predstojeći mečna Čairu kada u goste dolazi OFK Beograd,trener Saša Mrkić nema dilemu:..„Zna se kod kuće koja je naša igra, treba da igramo čvrsto, disciplinovano i hteli-ne...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.