Korejere delo Sport: Mihajlović u Interu!

Izvor: Blic, 18.Jun.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Korejere delo Sport": Mihajlović u Interu!

Siniša Mihajlović će biti predstavljen kao novi trener Intera u ponedeljak, tvrdi italijanski list "Korejere delo Sport".

Mihajlović je navodno pristao na ponudu Intera, a posle dana punog telefonskih razgovora, pregovora i saopštenja sa svih strana i Fiorentina je potvrdila "neroazurima" da je spremna da se odrekne srpskog stručnjaka.

Prvi čovek Intera Masimo Morati je u petak ujutru rekao da "ne pregovara sa Mihajlovićem, jer je on pod ugovorom". Ipak, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saznanjima lista, direktor Marko Branka je tokom dana obavio sve potrebne razgovore sa popularnim Mihom, koji se vraća u klub u kom je završio igračku karijeru, a započeo trenersku kao asistent.

Mihajlović je inače bio druga Moratijeva želja nakon odlaska Leonarda u PSŽ, a "prvi pik" je bio Marselo Bijelsa, koji je brzo odbio ponudu.

Povezane vesti: Đilardino: Mihajlović je spreman za klupu Intera Mihajlović: Nema emocija, protiv Intera idem na pobedu Mihajlović: Boli kad doživite ovakav poraz Mihajlović: Znamo kako ćemo pobediti Inter Pomirenje Mutua i Mihajlovića, Rumun se vraća u tim Fiorentine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abramovič i Morati žele sjajnog Portugalca

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2011

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič želi da londonski klub preuzme dosadašnji trener Porta Andre Vilas-Boas, ali se u trku za ovim trenerom uključio i prvi čovek italijanskog Intera Masimo Morati...Abramovič je planirao da ekipu sa Stamford bridža u narednoj sezoni vodi holandski stručnjak Gus Hidink,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mihajlović od ponedeljka u Interu?

Izvor: B92, 18.Jun.2011

Srpski trener Siniša Mihajlović u ponedeljak bi trebalo da bude predstavljen kao novi trener milanskog Intera, prenose italijanski mediji...Kako piše "Korijere delo sport", direktor Intera Marko Branka je u petak razgovarao sa Mihajlovićem, koji je prihvatio ponudu milanskog kluba...Mihajlović je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.