Mihajlović od ponedeljka u Interu?

Izvor: B92, 18.Jun.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović od ponedeljka u Interu?

Srpski trener Siniša Mihajlović u ponedeljak bi trebalo da bude predstavljen kao novi trener milanskog Intera, prenose italijanski mediji.

Kako piše "Korijere delo sport", direktor Intera Marko Branka je u petak razgovarao sa Mihajlovićem, koji je prihvatio ponudu milanskog kluba.

Mihajlović je još uvek zvanično trener Fiorentine, ali italijanski mediji ističu da je tim iz Firence spreman da pusti srpskog stručnjaka u Milano.

Uz Mihajlovića, kao kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za klupu Intera pominjali su se Karlo Anćeloti, Delio Rosi i Marselo Bijelsa.

Tokom igračke karijere, Mihajlović je nekoliko sezona branio boje Intera, a posle povlačenja dve sezone je bio pomoćnik Roberta Manćinija, koji je tada bio na klupi milanskog tima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.