Konteov Čelsi melje - Plavci pregazili Everton i noće na vrhu! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konteov Čelsi melje - ''Plavci'' pregazili Everton i noće na vrhu! (video)

Konteov Čelsi je u strašnoj formi, peta pobeda u nizu za vrh tabele!

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom Stamford Bridžu ekipu Evertona rezultatom 5:0 (3:0) u 11. kolu Premijer lige. Sve golove pogledajte OVDE.

Spektakularna partija Čelsija, bolja i od one protiv Mančester junajteda, Everton je razbijen večeras u Londonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a u centru pažnje je bio trio Azar-Pedro-Kosta.

Azar je postigao dva pogotka i dodao jednu asistenciju, Pedro je jednom pogodio uz dva proigravanja za gol, dok je Kosta imao gol i asistenciju.

Najpre je pogodak postigao fantastični Eden Azar. Još jednom je demonstirirao da je u neverovatnoj formi, o kojoj najbolje svedoči podatak da je ovo prvi put u njegovoj karijeri da je upisao po gol na četiri vezane utakmice. Ovoga puta postigao je fantastičan pogodak, uputio je neverovatan udarac ka golu Stekelenburga iz vrlo neugodne pozicije.

Everton je izveo loptu sa centra, brzo su je izabranici Ronalda Kumana izgubili, Azar je poveo jedan opasan napad, poslao je loptu ka Pedru koji ju je zavrnuo u srce kaznenog prostora gostiju iz Liverpula.

Košta nije mogao da nje, na pravom mestu je bio Alonso koji je snažnim i prizemnim udarcem savladao Stekelnburga.

Na 3:0 povisio je Dijego Košta, Azar je izveo korner, Nemanja Matić je sa prve stative glavom gurnuo loptu na penal, na pravom mestu našao se španski reprezentativac. Njegov deveti gol i Matićevu petu asistenciju u Premijer ligi ove sezone pogledajte u nastavku. Košta je tako ostao na čelu liste strelaca, dok je srpski internacionalac drugi na listi najboljih u ligi po asistencijama, ispred je samo Kevin De Brujne sa šest ostvarenih asistencija.

U drugom poluvremenu, Azar je postigao drugi pogodak u 56. minutu, pošto je iskoristio prelepo proigravanje Pedra petom i posle solo akcije pogodio prvi ugao.

Devet minuta kasnije, Azar je šutirao ka golu, Stekelenburg je samo odbio, ali pravo na nogu Pedru koji pogađa za 5:0.

Do kraja nije bilo nešto mnogo prilika, Čelsi je čuvao loptu i sačuvao visoku prednost i nova tri boda.

Čelsi sada noći na vrhu tabele sa 25 bodova, jednim više od Sitija, ali će Liverpul i Arsenal moći da ga preskoče u nedelju ako pobede pošto imaju 23 boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rapsodija u plavom, Čelsi pregazio "karamele"

Izvor: RTS, 05.Nov.2016

Fudbaleri Čelsija nastavili sa fenomenalnim partijama u Premijer ligi, u 11. kolu rasturen Everton sa 5:0. Azar dvostruki strelac, Matić asistent. . .Fudbaleri Čelsija deklasirali su Everton, koji su pobedili sa 5:0, u 11....

Nastavak na RTS...

KONTE POSLE TRIJUMFA: Kapa dole igračima!

Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016

Nakon pobede od 5:0 protiv Evertona, Antonio Konte je imao samo reči hvale za svoje igrače.. – Zaslužuju sve ovo, jer su veoma posvećeni i naporno rade. Uravnotežen je tim u defanzivi, ali napad ne zapostavljaju i broj šansi raste, kao i onih iskorišćenih, rekao je Konte na konferenciji za...

Nastavak na HotSport.rs...

Junajted proradio i slavio u Svonsiju

Izvor: B92, 06.Nov.2016, 19:00

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Svonsi u gostima sa 3:1, u utakmici 11. kola Premijer lige...Mnogo problema imao je Junajted pred ovaj duel, ali je ipak slavio na 30-godišnjicu od dolaska Aleksa Fergusona u klub...Menadžer gostiju Žoze Murinjo je zbog suspenzije sa tribina pratio meč,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.