Junajted proradio i slavio u Svonsiju

Izvor: B92, 06.Nov.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted proradio i slavio u Svonsiju

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Svonsi u gostima sa 3:1, u utakmici 11. kola Premijer lige.

Mnogo problema imao je Junajted pred ovaj duel, ali je ipak slavio na 30-godišnjicu od dolaska Aleksa Fergusona u klub.

Menadžer gostiju Žoze Murinjo je zbog suspenzije sa tribina pratio meč, a imao je zbog brojnih povreda i mnogo problema da sastavi tim, pre svega u odbrani.

Na levom beku zaigrao je Darmijan, a na drugoj strani je bio Ešli Jang. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ipak, Junajted nije imao m,nogo problema na ovom meču, pre svega zbog raspoloženih igrača u veznom redu i u napadu.

U 15. minutu svoj prvi gol u Premijer ligi postigao je Pol Pogba. Bio je to fantastičan udarac Francuza iz poluvoleja posle odbitka. Sve je praktično bilo gotovo do 33. mintua kada su gosti vodili sa 3:0.

Zlatan Ibrahimović je posle asistencije Vejna Runija postigao 25.000. gol u Premijer ligi u 21. minutu, a Šveđanin je 12 minuta kasnije postigao i svoj 400. gol u karijeri, ponovo psole dodavanja Runija.

U nastavku meča videle su se neke stare slabosti Junajteda. Svonsi je smanjio golom Van der Horna u 69. minutu, imao je još nekolijko šansi, ali je ostalo 3:1.

Junajted je šesti sa 18 bodova, osam manje od prvoplasiranog Ligverpula, a Svonsi je pretposlednji sa samo 5 bodova.

U poslednjem meču kola Vest Bromvič je pobedio šampiona Lester u gostima sa 2:1, a sva tir gola viđena su u nastavku.

Džejms Morison je doveo goste do prednosti u 52. minutu, izjednačio je Slimani samo tri minuta kasnije, ali je Filips u 72. minutu postavio konačnih 1:2.

Lestert je tek 14. na tabeli sa 12 bodova, a Vest Bromvič je 11. sa bodom više.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.