Konte se drži za glavu: Nije tri, nego sedam nedelja bez Kantea i Drinkvotera

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte se drži za glavu: Nije tri, nego sedam nedelja bez Kantea i Drinkvotera

Stigle loše vesti za Plavce...

Kada je posle povrede u meču protiv Bugarske pre nekoliko dana saopšteno da N'goloa Kantea neće biti u timu Čelsija na tri naredne utakmice Antonio Konte bio je zabrinut. A šta tek reći za njegovo raspoloženje danas, pošto je saznao da je ozleda tetive teža nego što se mislilo i da će francuski vezista van terena ostati skoro punih mesec dana, iliti sedam idućih utakmica.

Italijanski stručnjak oborene glave stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na današnju konferenciju za medije i saopštio informacije koje je dobio od lekarskom tima...

"Loše vesti... Mnogo loših vesti. Kao što znate imamo tri povređena igrača. Jedan je Alvaro Morata, za koga se nadam da će biti spreman za naredno kolo. Drugi je Dani Drinkvoter koji napreduje dobro s oporavkom, ali još nije spreman. Moramo da imamo strpljenja. I treći je Kante. To je najveći gubitak za nas, jer će van terena biti bar 20-25 dana", počeo je Konte.

"Znate već od kolikog je značaja on za našu igru. Nema mnogo fudbalera s takvim karakteristikama. Kod nas tu je samo još Bakajoko. Ako igra Fabregas onda menjamo filozofiju, ne igramo isto. Moraćemo bez Kantea io Drinkvotera u narednih sedam duela. Samo se nadam da tokom tih utakmica neće biti novih povreda", zaključio je razočarani Italijan.

Palvce u narednih mesec dana očekuju utakmice protiv Kristal Palasa (sutra), Rome, Votforda, Evertona, Bornmuta, pa opet Rome i na kraju Mančester Junajteda.

Reklo bi se nimalo lagan raspored...

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.