Konte posetio trening Sampdorije: Siniša je naš prijatelj, radi odličan posao

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte posetio trening Sampdorije: Siniša je naš prijatelj, radi odličan posao

Selektor reprezentacije Italije Antonio Konte pohvalio je način rada trenera Sampdorije Siniše Mihajlovića, koji primenjuje od dolaska na klupu Đenovljana. Konte je u sklopu posete svim klubovima Serije A u četvrtak obišao trening centar Sampdorije upravo na poziv Mihajlovića, za koga ima samo reči hvale.

On nije video nikakav problem u nedavnoj izjavi srpskog stručnjaka kako "Konte ignoriše igrače Sampdorije". Mihajlović je upravo tada i pozvao selektora "azura" da "makar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << dođe i vidi njegove igrače, kada već neće nikog od njih da zove u reprezentaciju".

- Ovde smo svi prijatelji sa Sinišom i srećni smo što nas je pozvao - rekao je Konte pošto je prisustvovao seansi igrača Sampdorije.

Konte je u toku dana posetio i gradskog rivala Đenovu.

- Činjenica da nas mnogi zovu znači da su svi zadovoljni time da provedemo neko vreme sa njima. Sampdorija radi sjajan posao, srećan sam zbog njih, ima interesantne igrače koje pratimo. Generalno gledano, mislim da Đenova i Sampdorija postaju izuzetno važni za italijansku ligu.

(Foto: Beta/AP/Antonio Calanni)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte: Mihajlović je moj prijatelj

Izvor: B92, 30.Okt.2014

Selektor fudbalera Italije Antonio Konte rekao je da mu je Siniša Mihajlović prijatelj i da je srećan što ga je pozvao u trening centar Sampdorije...Mihajlović je nedavno kritikovao Kontea što ne poziva njegove igrače, iako je Sampdorija u samom vrhu tabele prvenstva..."Siniša i ja smo prijatelji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.