Konte poludeo, ide do kraja i najavljuje odlazak na sud!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 17:55

Konte poludeo, ide do kraja i najavljuje odlazak na sud!

Trener Intera kategoričan...

Kao bomba odjeknula je vest da Antonio Konte namerno želi da dobije otkaz u Interu kako bi se vratio u Juventus, ali sada je legendarni trener demantovao sve navode i najavio tužbu.

Iako nije u najboljim odnosima sa upravom Intera, Konte ne želi rastanak, već samo bolju sredinu za rad i garancije za narednu sezonu.

Nakon što su italijanska Republika, a potom i Gazeta delo Sport, plasirali bombastičnu informaciju o Konteovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontaktu sa bivšim klubom, trener Intera se danas oglasio preko agencije ANSA.

"Kategorički demantujem bilo kakve kontakte sa Juventusovim predstavnicima, igračima i pitam se - da li to znači da otpuštaju Mauricija Sarija? Spremio sam tužbu za novinara koji je napisao taj članak i urednika novina koji je dopustio da on izađe u javnost", rekao je Konte i nastavio:

"Potpuno sam posvećen trogodišnjem projektu u Interu, kao što sam i bio, spreman sam da radim mnogo i da se borim svom svojom snagom i svim svojim mogućnostima da ispunim zacrtane ciljeve", naglasio je Konte.

Deluje da Konte ne razmatra povratak u Juventus, mada, svi znamo i kako se rastao sa porodicom Anjeli 2014. godine i da praktično zatvori sva svoja vrata u bivšim klubovima, što je uradio i sa Čelsijem, a evo i sada sa Interom...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.