Izvor: RTS, 03.Avg.2020, 11:25

Konte odlazi iz Intera, menja ga Alegri?

Trener fudbalera Intera Antonio Konte napustiće klub ovog leta, a najozbiljni kandidat da ga nasledi je Masimilijano Alegri, prenosi Gazeta delo Sport.
Kako se navodi, Konte je nakon osvajanja drugog mesta u Seriji A i kritika koje je izneo na račun Uprave sebi "napisao otkaz", bez obzira na ishod meča osmine finala Lige Evrope protiv Hetafea.

Alegri nije radio poslednjih godinu dana, nakon što je napustio Juventus, koji je preuzeo 2014. godine, upravo od Kontea.
On je sa Juventusom osvojio pet uzastopnih titula, a bio je šampion i kao trener Milana 2011. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte odlazi iz Intera, mijenja ga Alegri?

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2020

Trener fudbalera Intera Antonio Konte napustiće klub ovog ljeta, a najozbiljni kandidat da ga naslijedi je Masimilijano Alegri, prenosi Gazeta delo Sport.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Konte poludeo, ide do kraja i najavljuje odlazak na sud!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020

Trener Intera kategoričan....Kao bomba odjeknula je vest da Antonio Konte namerno želi da dobije otkaz u Interu kako bi se vratio u Juventus, ali sada je legendarni trener demantovao sve navode i najavio tužbu...Iako nije u najboljim odnosima sa upravom Intera, Konte ne želi rastanak, već samo bolju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.