Konte hoće Srbina za Skudeto!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte hoće Srbina za "Skudeto"!

Imaju zajedničku prošlost, neke stvari su ostale nerazjašnjene.

Nemanji Matiću je ostalo još nešto manje od devet meseci do isteka ugovora.

Gotovo je sigurno da mu Junajted neće produžiti obavezu, Solskjer ga ne vidi kao bitnog igrača, tako da je Srbin uglavnom zakucan za klupu. Doduše, možda Norvežanin ode, ali prema poslednjim informacijama siguran je, odnosno biće mu omogućeno da radikalno podmladi tim.

Matiću ne nedostaju ponude, ali jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je posebno zanimljiva.

Naime, Antonio Konte traži od Marote da već u januaru dovede Srbina koga poznaje iz Čelsija i za koga smatra da bi mnogo unapredio Interov vezni red, pre svega u fizičkom smislu.

Za Konteova mandata u Čelsiju, Matić je prodat Junajtedu, ali Italijan i dan-danas tvrdi da je to bila odluka kluba i da je on tražio Bakajoka kao alternativu, a ne zamenu za Matića.

Za Inter je ovo prilika da se ozbiljno pojača, veći problem od obeštećenja koje neće biti veliko je Matićeva plata, ali sigurno je da će Konte uspeti da se izbori za igrača koga silno želi i koji bi unapredio tim.

Inter veruje da će se boriti za titulu i posle poraza od direktnog rivala Juventusa, tek je početak prvenstva i svakako da nisu bez šansi u trci sa aktuelnim šampionom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.