Konkurs za 21. video festival Videomedeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za 21. video festival Videomedeja

Raspisan je konkurs za 21. Međunarodni video festival Videomedeja. Festival će se održati u periodu od 22. do 24. septembra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, a konkurs je otvoren od 7. aprila i trajaće do 17. juna 2017. godine.

Kao i prethodnih godina traže se novi umetnički video radovi, kratki filmovi, medijske instalacije, audio-vizuelni nastupi, url projekti i open source aplikacije.

Kategorije: Video/Film | Medijske instalacije | Url projekti/Open source >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aplikacije | Audio-vizuelni nastupi

Prijave su postavljene na sajtu i umetnici mogu lako da pošalju svoje umetničke radove direktno preko internet formulara. Više o uslovima prijavljivanja može se pronaći na sajtu: http://videomedeja.org/prijave/uslovi-prijavljivanja.

Ova u potpunosti neprofitna manifestacija održava se svake godine u trajanju od nekoliko dana. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvoren konkurs za 21. Međunarodni festival "Videomedeja"

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2017, 08:55

U toku je konkurs za 21. Međunarodni video festival Videomedeja, koji će se održati od 22. do 24. septembra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine...Konkurs je otvoren do 17. juna...Kao i prethodnih godina traže se novi umetnički video radovi, kratki filmovi, medijske instalacije, audio-vizuelni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.