Konfuzni crno-beli: Ružić tvrdio da Jovičić nije dao ostavku, klub potvrdio da jeste

Izvor: Blic, 14.Avg.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konfuzni crno-beli: Ružić tvrdio da Jovičić nije dao ostavku, klub potvrdio da jeste

Fudbalski klub Partizan je potvrdio da je potpredsednik Mile Jovičić ponudio ostavku na svoju funkciju, iako je Branko Ružić, koji takođe ima potpredsedničku funkciju u upravi crno-belih, oštro dematovao da je došlo do ostavke posle odluke da se Aleksandar Mitrović proda Anderlehtu.

"Prethodnog dana u javnosti su se pojavile brojne špekulacije i interpretacije o zbivanjima na sednici Upravnog odbora FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<Partizan“. Radi istinitog informisanja javnosti ističemo da je tačno da je potpredsednik kluba Mile Jovičić ponudio ostavku na tu funkciju. Upravni odbor nije prihvatio ponuđenu ostavku, a gospodin Jovičić istu nije želeo da povuče.

Zbog višegodišnjeg ličnog doprinosa rezultatima kluba u jednom od njegovih najuspešnijih perioda, Upravni odbor smatra da Mile Jovičić i dalje treba da učestvuje u radu kluba na isti način i u istom obimu kao i do sada", navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu.

Ružićev demantij na ovu istu temu možete da pročitate ovde, pa ostaje pitanje - šta se to tačno dešava u taboru crno-belih, kada klub zvanično saopštava jedno, a njegov potpredsednik tvrdi nešto drugo. Previše konfuzije, a odlučujući mečevi sa Tunom, u plej-ofu za Ligu Evrope, "samo što nisu".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CILE-MILE U PARTIZANU: Jovičić nudio ostavku, mi je nismo prihvatili, on neće da je povuče! I tako u krug

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2013

Partizan je potvrdio da je Mile Jovičić u ponedeljak podneo ostavku na funkciju potpredsednika, zbog neslaganja oko transfera Aleksandra Mitrovića u Anderleht. Isto kasnije nije želeo da povuče, uprkos insistiranju ostalih članova Upravnog odbora crno-belih. "Prethodnog dana u javnosti su se pojavile...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan: Ne prihvatamo Jovičićevu ostavku

Izvor: Sportal.rs, 14.Avg.2013

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom nedavne sednice Upravnog odbora i ostavke potpredsednika Mileta Jovičića.

Nastavak na Sportal.rs...

Upravni odbor Partizana ne prihvata ostavku Jovičića

Izvor: Politika, 14.Avg.2013

Rukovodstvo Partizana nastavlja da saopštenjima obaveštava javnost šta se u klubu dešava. Pa, tako evo i novog, koje je objavljeno juče:..„Prethodnog dana u javnosti su se pojavile brojne špekulacije i interpretacije o zbivanjima na sednici Upravnog odbora FK „Partizan”. Radi istinitog informisanja...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.