Upravni odbor Partizana ne prihvata ostavku Jovičića

Izvor: Politika, 14.Avg.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravni odbor Partizana ne prihvata ostavku Jovičića

Rukovodstvo Partizana nastavlja da saopštenjima obaveštava javnost šta se u klubu dešava. Pa, tako evo i novog, koje je objavljeno juče:

„Prethodnog dana u javnosti su se pojavile brojne špekulacije i interpretacije o zbivanjima na sednici Upravnog odbora FK „Partizan”. Radi istinitog informisanja javnosti ističemo da je tačno da je potpredsednik kluba Mile Jovičić ponudio ostavku na tu funkciju. Upravni >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << odbor nije prihvatio ponuđenu ostavku, a gospodin Jovičić istu nije želeo da povuče. Zbog višegodišnjeg ličnog doprinosa rezultatima kluba u jednom od njegovih najuspešnijih perioda, Upravni odbor smatra da Mile Jovičić i dalje treba da učestvuje u radu kluba na isti način i u istom obimu kao i do sada.”

Pošto su u Humskoj i dalje zakopčani do grla i ne žele da pričaju, rme će pokazati da li će drugi čovek kluba – potpredsednik Mile Jovičić, ostati dosledan svom stavu ili će „omekšati” i preinačiti odluku da napusti „crno-bele”.

Đ. S.

objavljeno: 14/08/2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.