Konačno lagana pobeda Reala, povratak Azara, Jović nije ni među 15! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 17:02

Konačno lagana pobeda Reala, povratak Azara, Jović nije ni među 15! (video)

Real Madrid je vezao drugu pobedu u prvenstvu.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Ueske rezultatom 4:1 (2:0) u osmom kolu La Lige.

Meč je obeležio povratnik Eden Azar koji se prvi put našao u startnoj postavi ove sezone i u 40. minutu postigao spektakularan pogodak za 1:0, da bi potom pogodili još i Karim Benzema i Fede Valverde.

Zanimljivo je i to da Real Madrid nije uspeo da sačuva svoju mrežu na petoj uzastopnoj utakmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a ako ste čitali našu vest uoči meča, predložili smo tip 1&GG!

Real se mučio sve do pomenutog 40. minuta, kada je Azar povukao loptu i sa 25 metara slabijom levom probužio mrežu gostiju za 1:0.

Samo nekoliko minuta kasnije, Lukas Vaskez je lepo centrirao sa desnog boka, Benzema je maestralno primio na grudi i zategao u dalji ugao za 2:0.

Kada je u 54. minutu Valverde iskoristio asistenciju Benzeme, i sjajno zakucao loptu za 3:0, bilo je jasno da je ovde sve gotovo i Zidan je ubrzo izvršio sve izmene.

Nažalost, iako je Francuz napravio svih pet izmena, nijedna od njih nije bio naš Luka Jović, pošto su ušli Mendi, Vinisijus Žunior, Isko, Rodrigo i Toni Kros.

Gosti su uspeli da postignu počasni pogodak, posle lepe akcije po levom boku, Fereiro je ostao sam na drugoj stativi i savladao Kurtou za 3:1.

Real je u samom finišu postigao i četvrti pogodak, posle asistencije Rodriga, junak utakmice Benzema glavom šalje loptu pod prečku za 4:1.

Real je meč priveo kraju i konačno osvojio lagane bodove, posle poraza od Kadiza i tesne pobede nad Barselonom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real konačno raspucan, povratak Azara, novi poraz Sevilje

Izvor: RTS, 31.Okt.2020

Fudbaleri madridskog Reala savladali su kao domaćini ekipu Ueske sa 4:1 u meču osmog kola La Lige. Bilbao je pobedio Sevilju sa 2:1, dok je Atletiko Madrid sa 3:1 bio bolji od Osasune. . Izuzimajući "El Klasiko", Real je nakon dužeg vremena odigrao meč na dominantan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.