Konačno lagana pobeda Reala, povratak Azara, Jović nije ni među 15!

Autor: Milovan Longinov
subota 31.10.2020.
15:51
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je vezao drugu pobedu u prvenstvu.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Ueske rezultatom 4:1 (2:0) u osmom kolu La Lige.

Meč je obeležio povratnik Eden Azar koji se prvi put našao u startnoj postavi ove sezone i u 40. minutu postigao spektakularan pogodak za 1:0, da bi potom pogodili još i Karim Benzema i Fede Valverde.

Zanimljivo je i to da Real Madrid nije uspeo da sačuva svoju mrežu na petoj uzastopnoj utakmici, a ako ste čitali našu vest uoči meča, predložili smo tip 1&GG!

Real se mučio sve do pomenutog 40. minuta, kada je Azar povukao loptu i sa 25 metara slabijom levom probužio mrežu gostiju za 1:0.

Samo nekoliko minuta kasnije, Lukas Vaskez je lepo centrirao sa desnog boka, Benzema je maestralno primio na grudi i zategao u dalji ugao za 2:0.

Kada je u 54. minutu Valverde iskoristio asistenciju Benzeme, i sjajno zakucao loptu za 3:0, bilo je jasno da je ovde sve gotovo i Zidan je ubrzo izvršio sve izmene.

Nažalost, iako je Francuz napravio svih pet izmena, nijedna od njih nije bio naš Luka Jović, pošto su ušli Mendi, Vinisijus Žunior, Isko, Rodrigo i Toni Kros.

Gosti su uspeli da postignu počasni pogodak, posle lepe akcije po levom boku, Fereiro je ostao sam na drugoj stativi i savladao Kurtou za 3:1.

Real je u samom finišu postigao i četvrti pogodak, posle asistencije Rodriga, junak utakmice Benzema glavom šalje loptu pod prečku za 4:1.

Real je meč priveo kraju i konačno osvojio lagane bodove, posle poraza od Kadiza i tesne pobede nad Barselonom.

Salah

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Saturday, 31.10.2020
16:56

je li moguce da imate dvije vijesti posle utakmice, prva je da Jovic nije zaigrao a druga je ova gdje konstatujete da nazalost Jovic nije zaigrao. Ljudi, ako ga toliko volite ozenite ga pa ga vodite kuci, momak je totalni promasaj u svim segmentima fudbala. Panj obični, prevara.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 31.10.2020
16:56

sudija Gonzales propustio da svira faul na sredini terena cime je direktno uticao na tok igre i rezultat, nastavlja sa pljacka usmerena protiv mog idola Messija i Barse. :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 31.10.2020
16:53

sudija Gonzales ostetio Huesku za 45 penala. :D

avatar
Badr Hari
Saturday, 31.10.2020
16:52

Nije vest da je Ueski poništen gol na 0:0, nego je vest da je zaista bio ofsajd. Nije vest da je Real pobedio, nego je vest da nije pokrao utakmicu. Bravo za Real. Mnogi su tvrdili da oni ne mogu nikoga pobediti bez krađe sudijama, a ja sam verovao u njih i eto... desilo se, a verujem i da će to ponoviti još bar 4-5 puta do kraja sezone. :D