Kompani igra protiv Makedonaca

Izvor: B92, 25.Mar.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani igra protiv Makedonaca

Selektor Belgije Mark Vilmots rekao je da će fudbaler Mančester sitija Vensan Kompani biti u startnoj postavi za kvalifikacioni meč sa Makedonijom.

Odbrambeni igrač nije bio na terenu od 26. januara, kada je povredio skočni zglob u utakmici Premijer lige Engleske protiv Stouka.

Kompani trenira tek 4 dana, ali je prošao trening u ponedeljak bez problema.

"Kompani je spreman za utakmicu protiv Makedonije. Od petka je trenirao sa timom i nije osetio nikakve neželjene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reakcije zgloba", reako je Vilmots.

Fudbaleri Belgije i Hrvatske dele prvo mesto u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu sa po 13 bodova, dok je Vels treći sa šest, a Srbija i Makedonija su na deobi četvrtog mesta sa po četiri.

Utakmica između Belgije i Makedonije igraće se u utorak od 20.45 na stadionu “Kralj Boduen”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kompani se protiv Makedonije vraća na teren posle dva meseca pauze

Izvor: Blic, 25.Mar.2013

Selektor Belgije Mark Vilmots rekao je će fudbaler Mančester sitija Vensan Kompani biti u startnoj postavi za kvalifikacionu utakmicu protiv Makedonije...Odbrambeni igrač nije bio na terenu od 26. januara, kada je povredio skočni zglob u utakmici Premijer lige Engleske protiv Stouka..."Kompani je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.