Kompani se protiv Makedonije vraća na teren posle dva meseca pauze

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani se protiv Makedonije vraća na teren posle dva meseca pauze

Selektor Belgije Mark Vilmots rekao je će fudbaler Mančester sitija Vensan Kompani biti u startnoj postavi za kvalifikacionu utakmicu protiv Makedonije.

Odbrambeni igrač nije bio na terenu od 26. januara, kada je povredio skočni zglob u utakmici Premijer lige Engleske protiv Stouka.

"Kompani je spreman za utakmicu protiv Makedonije. Od petka je trenirao sa timom i nije osetio nikakve neželjene reakcije zgloba", rekao je Vilmots.

Fudbaleri Belgije i Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dele prvo mesto u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu sa po 13 bodova, dok je Vels treći sa šest, a Srbija i Makedonija su na deobi četvrtog mesta sa po četiri.

Utakmica između Belgije i Makedonije igraće se u utorak u 20:45.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompani se posle dva meseca vraća na teren

Izvor: Press, 25.Mar.2013

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani vratiće se na teren na utakmici protiv Makedonije posle dvomesečene pauze, potvrdio je danas selektor Belgije Mark Vilmots.

Nastavak na Press...

Leskot spreman za odlazak

Izvor: B92, 25.Mar.2013

Dolaskom Matije Nastasića promenio je status Džoleona Leskota u Mančester Sitiju, pa je engleski reprezentativac najavio promenu...Leskot je prošle sezone bio standardan u odbrambenoj liniji kod Roberta Mančinija, ali ove sve manje dobija šansu u startnoj postavi...To je uzrokovalo i da na njega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.