Izvor: Danas, 09.Avg.2022, 07:59

Kombinovana odeljenja (ne) zatvaraju seoske škole

Rok do kada su direktori škola bili obavezni da dostave nadležnim školskim upravama predlog za formiranje odeljenja za narednu školsku godinu istekao je juče, a od saglasnosti školskih uprava i Ministarstva prosvete zavisiće po svoj prilici da li će i u kom obimu biti formirana kombinovana odeljenja od petog do osmog razreda.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ministarstvo: U drugoj polovini avgusta o spajanju odeljenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2022

Da li će i u koliko škola u manjim sredinama doći do spajanja odeljenja, znaće se u drugoj polovini avgusta, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu prosvete, nakon što je školama istekao rok da nadležnoj školskoj upravi dostave predlog za formiranje odeljenja za narednu školsku godinu...Za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.