Koliko igrača na terenu, toliko i golova: Bajern pobedio amatere s 20:2

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko igrača na terenu, toliko i golova: Bajern pobedio amatere s 20:2

Koliko je nemački prvak spreman za početak sezone videće se u nedelju u meču Superkupa protiv Ajntrahta na stadionu pobednika nacionalnog kupa.

Šestostruki uzastopni prvak Nemačke je odigrao četiri pripremne utakmice protiv timova koji su kao i Bavarci evropski velikani (Pari Sen Žermen 3:1, Juventus 0:2, Mančester siti 2:3, Mančester junajted 1:0), a u poslednjem meču uoči sezone pregazio je amaterski tim Rotah Egern. Novog trenera Hrvata Nika Kovača najviše može >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da raduje što je poljski napadač Robert Levandovski postigao tri gola.

Bajern sedmi put uzastopno igra za trofej u Superkupu, ali je pehar i prigrabio tek poslednja dva puta.

Nemačko prvenstvo počinje 24. avgusta utakmicom Bajerna s Hofenhajmom u Minhenu, a četiri dana kasnije bavarski tim u prijateljskom meču dočekuje Čikago našeg trenera Veljka Paunovića i igrača Aleksandra Kataija.

22 men on the pitch, 22 goals on the scoreboard

It was a great outing for our boys against FC Rottach-Egern! #MiaSanMia

Catch the highlights from #FCRFCB here pic.twitter.com/cx3D6KPuyp— FC Bayern English (FCBayernEN) August 8, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.