Koliko će Bane da zarađuje u Čelsiju po novom ugovoru?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko će Bane da zarađuje u Čelsiju po novom ugovoru?

Sjajne igre Branislava Ivanovića u ovoj sezoni naterale su čelnike Čelsija da mu ponude novi ugovor.

Prema novom ugovoru, Banetova plata, ako pristane da stavi potpis, trebalo bi da bude 90.000 funti nedeljno (oko 125.000 evra). Jednom od najboljih igrača "plavaca" ugovor ističe u junu 2016. godine, a pošto ima 30 godina i pošto je politika Čelsija da takvim fudbalerim produžuju vernost na samo godinu dana, ostaje da se vidi da li će kapiten reprezentacije Srbije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pristane na to ili će možda da promeni sredinu.

Ivanović je ove sezone postigao čak šest golova, četiri u Premijer ligi  i po jedan u Liga kupu i Ligi šampiona.

Novi ugovor trebalo bi uskoro da dobije i Nemanja Matić, koji je nezamenljivi šraf u mašineriji Žozea Murinja, koja je već osvojila jedan trofej (Liga kup Engleske), a u igri su i za krune u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.