Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2020, 18:24

Kolašinac spreman da se odrekne pola plate kako bi se vratio u Bundesligu

Ali Šalke ne može da plati obeštećenje...

Sead Kolašinac nije zadovoljio u Arsenalu (27) i ovog leta trebalo bi da promeni sredinu. Tobdžije su ga pre tri leta dovele bez obeštećenja, tako da ne bi imale problem da ga puste ispod cene, a sam igrač izrazio je želju da se vrati u Šalke. Kako pišu nemački mediji ni klub iz Gelzenkirhena ne sedi skrštenih ruku. Kraljevsko plavi žele Kolašinca nazad, međutim nemaju sredstava za transfer, pa bi radije dogovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pozajmicu.

I tu nastaje najveći problem Šalkea i Seada Kolašinca. Bajer Leverkuzen ozbiljno motri na situaciju i navodno takođe želi reprezentativca Bosne i Hercegovine. Verkself je prodao Kevina Folanda Monaku, uskoro će mu se u kasu sliti i oko 80.000.000 evra od Kaija Haverca. Dakle - Leveru novac nije problem i lako bi se odrekao petnaestak miliona evra, koliko je, kako Nemci procenjuju, potrebno da Arsenal pusti iskusnog levog beka.

Kada je u pitanju kombinacija Šalke & Kolašinac "gura" je svakako želja igrača. Nemci čak pišu da je Sead Kolašinac spreman da se odrekne polovine plate (oko 2.500.000 evra) samo da se vrati na Feltins arenu. Međutim to ništa ne znači jer Šalke nema novca za transfer.

Pritom, kada bi Arsenal pristao na pozajmicu morao bi da nastavi da plaća pola njegove plate, pošto Rudari ne mogu da se isprse više od pomenutih 2.500.000 evra...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.