Nikola Rokvić na hodočašću se ovako hrani! Objavio je detaljan jelovnik!

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 20:22

Nikola Rokvić na hodočašću se ovako hrani! Objavio je detaljan jelovnik!

Pripremajući se za humanitarno putovanje, Nikola Rokvić je isticao važnost priprema u više prilika. Pevač se na hodočašću ovako hrani, objavio je detaljan jelovnik, a popije i koje pivce...
Pripremajući se za humanitarno putovanje, Nikola Rokvić je isticao važnost priprema u više prilika. Pre 18 dana, krenuo je na putovanje ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, sa namerom da prikupi sredstva za svoju fondaciju "Porodica". Ovaj put, novac će biti doniran dečijoj onkologiji.
Tokom svog puta, redovno je delio svoje aktivnosti na Instagramu, a nedavno je svojim pratiteljima otkrio svoj dnevni jelovnik.
"Pitate me šta jedem. Za doručak imam 2 proverene varijante: Obično doručkujem...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.