Kolarov u Romi, navijači Lacija ga već častili uvredama

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov u Romi, navijači Lacija ga već "častili" uvredama

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov i zvanično je postao fudbaler Rome. On je potpisao trogodišnji ugovor sa "vučicom" i tako "ujeo za srce" navijače Lacija, čiji je bio ljbimac pre skoro decenije kada je nosio nebesko plavi dres.

Na prijateljskom meču sa Spalom, Lacijali su razvili transparent, na kome je pisalo "Kolarvo - crv" i jasno stavili do znanja Srbinu šta misle o "izdaji" i prelasku u redove ljutog rivala.

Tako je Kolarov postao drugi Srbin posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Siniše Mihajjlovića koji je npsio dres oba rimska kluba.

#Lazio fans hold up a banner, branding #ASRoma-bound Aleksandar Kolarov "a worm". #MCFC pic.twitter.com/7dcpSY04Qe— footballitalia (@footballitalia) 22 July 2017

- Srećan sam što sam ovde. Daću više od 100 odsto mojih mogućnosti za klub. Ja ima uvek samo jedan cilj, a to je pobeda - rekao je Kolarov na predstavljaju na "Olimpiku".

Kolarov je za Lacio nastupio 104 puta u zvaničnim mečevima i postigao je 11 golova. Igrao je pre za Čukarički, OFK Beograd, a posle Lacija nosio je dres Mančester Sitija.

I navijači Rome ne gledaju blagonaklono na dolazak Kolarova. Oni su na zidu ispred stadiona napisali datum 11. april 2009. kada je Kolarov postigao gol za Lacio protiv Rome u pobedi nebesko-plavih rezultatom 4:2 uz brojne uvrede na račun čelnicima "vučice".

Nema sumnje da pakao očekuje Kolarova u Rimu...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.