Kolarov: Ciljevi su jasni, daću 100 odsto u Romi

Izvor: B92, 23.Jul.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Ciljevi su jasni, daću 100 odsto u Romi

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov zvanično je postao fudbaler Rome sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, objavio je italijanski klub.

Kolarov se posle sedam godina u Mančester Sitiju vratio u Rim, gde je nastupao za Lacio, ali sada u redove ljutog rivala, u transferu vrednom pet miliona evra.

"Veoma sam srećan što sam došao u Romu, daću 100 odsto svojih mogućnosti. Ciljevi su jasni, samo pobede", rekao je Kolarov za klupski sajt.

Zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog dolaska Kolarova na Olimpiko izrazio je sportski direktor Monći na čije insistiranje je stigao levonogi srpski bek.

"Aleksandar ima veliko iskustvo i odmah će biti od velike pomoći ekipi, na terenu i van njega. Zahvalio bih mu na velikoj želji koju je pokazao da dodje kod nas", poručio je Monći.

Za sedam godina u Sitiju osvojio je dve titule u Premijer ligi, dva Liga kupa, FA kup i Komjuniti šild, a odigrao je 243 utakmice i postigao 21 gol.

Dolazak Kolarova u Romu izazvao je bes kod navijača Lacija, koji su na meču protiv SPAL-a istakli transparent "Kolarov crv".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.