Kola krenula nizbrdo nakon pobede nad Partizanom, smenjen Dodić

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kola krenula nizbrdo nakon pobede nad Partizanom, smenjen Dodić

Superligaš iz Surdulice počeo je sezonu istorijskim trijumfom nad Partizanom ali je bajka kratko trajala. Ceh platio Mladen Dodić.

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice smenio je dosadašnjeg šefa struke Mladena Dodića pred utakmicu 7. kola Super lige Srbije sa Proleterom.

Sportski direktor Radnika Darko Gašić rekao je da se klub odlučio za radikalnu meru smene trenera kako bi "razmrdao" ekipu posle lošeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otvaranja sezone.

"Procenili smo i šef stručnog štaba i mi da je potrebna promena, da će ekipa bolje reagovati na promenu i sa tim ciljem smo to uradili, da malo 'prodrmamo' ekipu i da bude uspešna u narednom periodu", objašnjava Gašić.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić preuzeo je Radnik tokom leta, a na otvaranju nove sezone njegov tim je uspeo da savlada Partizan.

U drugom kolu Radnik je poražen od Mladosti (1:0), dok je u trećem savladao "fenjeraša" Zemun (2:1) na domaćem terenu. Usledila su tri vezana poraza i to je bio okidač za smenu trenera.

Radnik za vikend dočekuje novog člana Super lige, ekipu Proletera iz Novog Sada, a fudbalere će sa klupe voditi dosadašnji pomoćnik Mladena Dodića Goran Jocić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OK Niš dobio novog trenera, bivši igrač novi šef struke

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018

Dosadašnjeg trenera Odbojkaškog kluba Niš Dragana Svetozarevića, koji je član stručnog štaba reprezentacije Slovenije, zameniće nekadašnji igrač niškog tima Mario Majcan, odlučio je Upravni odbor OK Niša...Tridesettrogodišnji trener i nekadašnji tehničar Niša Mario Majcan preuzeo je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.