Kokoškov prekinuo crnu seriju, CSKA deklasirao Oli VIDEO

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 20:54

Kokoškov prekinuo crnu seriju, CSKA deklasirao Oli VIDEO

Počelo je 12. kolo Evrolige utakmicama u Sankt Peterburgu, gde je Fenerbahče savladao Zenit sa 73:65 i Moskvi, gde je CSKA nadigrao Olimpijakos sa 80:61.

Tim Igora Kokoškova je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza u Evroligi, dok je Zenitu ovo prvi neuspeh posle tri vezana trijumfa.

Prema oceni Evrolige, najzaslužniji za pobedu Fenera je Danilo Bartel, koji čak nije ni bio planiran da igra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je doživeo povredu na treningu pred sam meč.

Ubacio je 15 poena, imao je četiri asistencije i pet skokova. Još efikasniji je bio Jan Veseli koji je ubacio 17 poena i imao četiri uhvaćene lopte.

U ekipi Zenita se istakao Kevin Pangos sa 16 poena, a Bili Beron je imao samo sedam koševa.

CSKA je u Moskvi bio bolji od Olimpijakosa u meču u kom tim iz Pireja nije imao nikakav odgovor na igru tima Dimitrisa Itudisa.

Jesu gosti poveli na početku sa osam poena razlike (9:17), ali je već do kraja prve deonice ruski tim preokrenuo.

Do poluvremena je razlika u korist "Armejaca" postala dvocifrena, a do kraja utakmice išla i do maksimalnih +24 (76:52).

Najbolji na ovoj utakmici bio je Majk Džejms sa 16 poena, sedam skokova, sedam asistencija i nekoliko prilično "ludih" pogodaka.

Dvocifren u ekipi CSKA bio je još Tornike Šengelija sa 10 koševa, koliko su u ekipi Olimpijakosa ubacili Hasan Martin i Jorgos Printezis.

Evroliga, 12. kolo:

CSKA – Olimpijakos 80:61

Zenit – Fenerbahče 65:73

20.05 Makabi – Crvena zvezda

20.45 Olimpija Milano – Panatinaikos

21.00 Valensija – Alba


Petak:

17.30 Anadolu Efes – Baskonija

19.00 Žalgiris – Barselona

20.30 Bajern – Himki

21.00 Real – Asvel

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Kokoškov razbio maler, CSKA ''razbio'' Olimpijakos!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

Posle pobede sa reprezentacijom Srbije nad Finskom, selektoru ''Orlova'' konačno krenulo i sa Fenerbahčeom...Večeras se igraju i utakmice 12. kola Evrolige, a program su otvorile ekipe CSKA i Olimpijakosa u Moskvi, gde su ''Armejci'' ubedljivo slavili sa 80:61...Posle treće četvrtine je sve praktično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.