Koje su šanse da se Ibra vrati u Milan?

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje su šanse da se Ibra vrati u Milan?

Galijani zna!

Jedan od čelnika Milana, Adrijano Galijani, veruje da i dalje postoje šanse da Zlatan Ibrahimović pojača redove "Rosonera", javljaju italijanski mediji. Veoma, veoma male, ali postoje.

"Šanse su 1 prema milion da će doći.", izjavio je Galijani za medije.

U PSŽ-u se nadaju da će Šveđanin ostati i ove sezone, odnosno do kraja ugovora, ali i dalje ništa nije sigurno kada je u pitanju 33-godišnji fudbaler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Međutim, mediji navode i da je moguć Ibrin odlazak u Katar, u Al-Sad, ekipu koju je pojačao i Ćavi, legenda Barse.

Sam Ibrakadabra je izjavio da je moguće da će njegova naredna stanica u karijeri biti iznenađenje za neke, te je možda upravo Katar to "iznenađenje".

Šta Vi mislite?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠANSE SE MERE PROMILIMA: Galijani pričao o Ibrinom povratku u Milan

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015

Sa Ibrahimovićem u timu Milan bi mogao da juriša na šampionsku titulu, izjavio je nedavno Siniša Mihajlović, ali čini se da od povratka Šveđanina na San Siro neće biti ništa.. . Potpredsednik Milana Adrijano Galijani otkrio je kolike su šanse da fudbaler Pari Sen Žermena ponovo obuče crveno-crni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.