Van Gal sklonio De Heu, Španac propušta otvaranje sezone!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal sklonio De Heu, Španac propušta otvaranje sezone!

Španski golman nije u timu pred prvi meč ove sezone!

Prema pisanju engleskih medija, golman Mančester Junajteda, David De Hea, propustiće predstojeći meč prvog kola Premijer lige, koji njegov tim igra sutra od 13:45h protiv Totenhema.

Kako navode mediji, menadžer "Crvenih đavola", Luj Van Gal, je odlučio da ne uvrsti De Heu u tim zato što spekulacije o mogućem transferu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real imaju veliki uticaj na njega.

"De Hea neće igrati. I fudbaler je isto ljudsko biće. Videćemo ko će početi utakmicu.", izjavio je Van Gal za engleske medije.

Podsećanja radi, 24-godišnji golman je tokom celog prelaznog roka povezivan sa prelaskom u Real Madrid, ali i dalje ništa nije dogovoreno.

Da li je ovaj potez Van Gala možda samo dimna zavesa i način da se zavara trag, ostaje da se vidi...

Pored toga, holandski stručnjak je dodao da je veoma mala verovatnoća da se u timu nađe i jedno od najvećih pojačanja kluba u ovom prelaznom roku, Bastijan Švajnštajger.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Hea propušta utakmicu jer ga Real želi

Izvor: B92, 07.Avg.2015

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je da će David De Hea propustiti utakmicu sa Totenhemom zbog potencijalnog prelaska u Real...Holandski stručnjak istakao je da španski golman ne može da se nosi sa trenutnom situacijom i održi koncentraciju na golu...“Nije lako za De Heu da se izbori...

Nastavak na B92...

Adebajoru propao transfer!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2015

Adebajor ostaje u Totenhemu. Barem za sada...Menadžer Aston Vile, Tim Šervud, je izjavio da od dolaska Emanuela Adebajora u taj tim neće biti ništa, javljaju engleski mediji..."Nije fer pričati o njemu s obzirom da je i dalje fudbaler Totenhema. Bio je ovde, razgovarali smo, ali je on i dalje igrač...

Nastavak na Sportske.net...

Čelzi opet prvi favorit

Izvor: Politika, 07.Avg.2015

Premijerligaši na pojačanja do sada potrošili 700 miliona evra. – Za tri godine za televizijska prava zarada preko 12 milijardi evra..Utakmicom između Mančester junajteda i Totenhema danas od 13.45 časova na „Old Trafordu” počinje 24. izdanje „Premijer lige” – fudbalskog prvenstva...

Nastavak na Politika...

Pepe propušta početak sezone?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2015, 11:48

Iskusni defanzivac Real Madrida mogao bi da propusti početak nove sezone zbog problema sa povredom koju je zadobio u Minhenu...Odbrambeni fudbaler Real Madrida, Pepe, zaradio je povredu mišića desne noge u finalu "Audi Kupa" protiv Bajerna iz Mihnena, te će najverovatnije propustiti početak sezone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.