Ko se boji Bajerna još? Euforija u Liverpulu, Klop dobio 120 miliona, pojačanje koje znači i titulu?

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se boji Bajerna još? Euforija u Liverpulu, Klop dobio 120 miliona, pojačanje koje znači i titulu?

Traži samo jednog igrača u januaru, klub spreman da mu ispuni želju...

Posle pobede nad Junajtedom jasno je, Liverpul će ove godine imati šansu da baci rukavicu Sitiju, a nije ih preterano uplašio ni žreb Lige šampiona, sa ovakvim Bajernom jasno imaju priliku, na kraju krajeva vicešampioni su Evrope i nemaju razloga da se bilo koga plaše.

Međutim, navijači gledaju ka januaru, može li >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim da bude bolji?

Prema tvrđenju medija Klop želi samo jednog igrača i za to će mu biti obezbeđeno oko 120 miliona evra.

Toliko, prema nekim informacijama Real Madrid traži za Marka Asensija koji je velika želja nemačkog menadžera. Asensio je u drugom planu, retko dobija šansu, veruje se da bi oplemeni igru Liverpula, a bio je i letos želja kluba.

Sada više nije nedodirljiv, mada Perez letos nije želeo ni da čuje.

No, s obzirom da Real skuplja novac za velika pojačanja, a da je nekoliko igrača nezadovoljno, nije nemoguće da pristanu na ponudu. Klop, ali i javnost u Engleskoj ocenjuje da bi sa Asensiom šansa da se titula vrarti na "Enfild" posle gotovo dve decenije bila zaista velika.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.