Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 20:17

Ko pije, a ko plaća u Firenci? Gatuzo razmišlja o odlasku posle par sedmica

Neverovatne vesti stižu iz Italije, Đenaro Gatuzo bi mogao da napusti klupu Fjorentine

Krajem maja, po okončanju sezone u Seriji A, Đenaro Gatuzo je postavljen za novog šefa struke Fiorentine. Nije prošlo ni mesec dana, a dve strane bi mogle da se rastanu. Informaciju o nesuglasicama uprave i italijanskog stratega prenosi dobro obavešteni Đanluka Di Marcio, pa je jasno da nije obična glasina u pitanju.

Neverovatne stvari se dešavaju na Artemio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Frankiju. Sezonu za nama je na klupi počeo Đuzepe Jakini, ubrzo ga je nasledio Ćezare Prandeli, koji je samovoljno digao sidro usred takmičarske godine zbog, pa se Jakini vratio za kormilo. Ipak, bilo je jasno da će biti zamenjen po okončanju sezone, obezbedio je opstanak i klupu Viole prepustio Gatuzu.

Bivši reprezentativac Italije je u poslednjem kolu Serije A propustio priliku da obezbedi plasman u Ligu šampiona sa Napolijem, pa je razrešen dužnost - nasledio ga je Lučano Spaleti. Nije dugo trebalo da mu uprava kluba iz Firence pokuca na vrata i očas su se dogovorili.

Ipak, došlo je do problema. Naime, kako prenosi Di Marcio dve strane se na slažu oko transfer politike kluba, a posebno su se sukobili oko angažovanja igrača kojeg je Fjorentini preporučio Žorž Mendeš. Uticajni porugalski agent se stara i o karijeri samog Gatuza, ali Viola navodno nije želela da investira u još jednog njegovog klijenta. Navodno je reč o vezisti Porta Seržu Oliveiri.

Uprava Fjorentine smatra da je bolje praviti manje investicije, nego izdvajati velike količine novca za igrače poput portugalskog reprezentativca Oliveire.

Ostaje da se vidi da li dve strane mogu preko ovoga da pređu, kako bi Gatuzo nastavio da radi u Firenci. Već se prave razne procene, detaljno se analizira i razmišlja o budućnosti kluba, a i sam trener mora da promisli da li može da sarađuje sa upravom kluba sa Artemio Franki stadiona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.