Ko je čovek koga su grobari pogodili bakljom i zbog čega je žandarmerija tukla navijače Partizana?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2017, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je čovek koga su "grobari" pogodili bakljom i zbog čega je žandarmerija tukla navijače Partizana?

Na kraju treće četvrtine finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana desio se veliki incident pošto je sa tribine na kojoj su bile većinski pristalice crno-belih bačena upaljena baklja koja je završila u prvom redu pored terena.

Ispostavilo se da je baklja pogodila Miodraga Radovića, člana Skupštine Košarkaškog saveza Srbije ispred refiona Istočna Srbija. Nesrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čovek je tom prilikom zaradio povredu oka, opekotine, podlive na licu i potres mozga. Nakon intervencije medicinske službe Radović je zbrinut u jednoj od niških bolnica, prenosi portal Mondo.

Zanimljivo je da posle ovog incidenta policija i organizatori nisu reagovali pražnjenjem tribine, ali zato je žandarmerija upotrebila silu po okončanju meča kada je morala fizičkim putem da izbacuje navijače Partizana iz hale Čair.

I na kraju još jedan manji incident pošto manja grupa navijača Partizana nije želela da izađe iz dvorane, pa im je pomogla žandarmerija. pic.twitter.com/w3FqsNXFQb
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.