Ko, ako ne Kavani - Napoli pronašao odgovor na goruće pitanje!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko, ako ne Kavani - Napoli pronašao odgovor na goruće pitanje!

Anćelotiju je hitno potreban napadač.

Napoli igra fantastično, ali poznato je da Anćeloti traži još jednog napadača u svom timu. Još u toku leta su se povezivali sa brojnim igračima na ovoj poziciji, a navijačima se najviše svidela opcija da se vrati njihov ljubimac Edison Kavani.

Urugvajski napadač bi mogao da se vrati na "San Paolo", ali De Laurentis je jasno stavio do znanja da bi u tom slučaju morao da prihvati manju platu nego što ima u PSŽ-u. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Dok traju pregovori sa Kavanijem, Anćeloti ne želi da sedi skrštenih ruku, već razmišlja o alternativama ukoliko ovaj posao propadne.

Napoli svakako želi svetsku klasu, a oni će pokušati da dovedu Ćira Imobilea.

Imobile igra fantastično u dresu lacija, a Napoli bi morao da izdvoji ogromnu svotu novca za ovog italijana koji je ovog leta produžio ugovor sa klubom iz Rima.

Imobile ima 28 godine i izrastao je u jednog od najboljih golgetera na Apeninima. Navijači ga obožavaju, a u dresu Lacija je postigao 76 golova na 102 odigrane utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.