Kneževi poraženi na severu, Lil drži korak sa Parižanima! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 16:00

Kneževi poraženi na severu, Lil drži korak sa Parižanima! (video)

Duel juga i severa, Monako poražen od Lila.

Monako je danas u okviru 13. kola Lige 1 poražen od Lila rezultatom 2:1 (0:0) na stadionu "Pjer Moroa" u Lilu na samom severu Francuske.

Ekipa Monaka došla je u Lil osokoljena dobrim igrama u prvenstvu (vezali  su četiri pobede), ali nisu uspeli da stignu ni do boda.

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova, a onda u 53. minutu gol u mreži Monaka. Odlična akcija po levoj strani, Ikone upošljava Davida koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bio u ofsajdu, uspeva da lako savlada protivničkog golmana za 1:0.

U nastavku je Niko Kovač pokušao uvođenjem Fabregasa, ali nije vredelo, videli smo još jedan gol u mreži Monaka.

Ponovo je bila kontra, istrčali su je Jaziči i Jilmaz, na kraju turski fudbaler asistent, Jaziči pogađa za 2:0.

Nije to bilo sve od ovog meča, Monako se vratio u duel golom sjajnog tinejdžera Pelegrija, ali je to bilo sve od njih za danas.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lil bolji od Monaka, Pavlović van protokola VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2020

Fudbaleri Lila savladali su Monako u meču 13. kola francuske Lige 1 – 2:1 (0:0)...Strahinja Pavlović nije bio u protokolu...U igru nije ulazio ni još jedan bivši igrač Partizana Stevan Jovetić...U prvom delu je Monako imao jednu šansu, a u drugom je Lil davao golove...Džonatan Ikone je posle...

Nastavak na B92...

Radnički traži prekid crne serije na Banjici, Metalac nastavlja niz u Bačkoj Palanci

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2020, 11:31

Pred nama su poslednja dva meča 17. kola Super lige (13.00)..Punih mesec dana Radnički je u nezaustavljivom padu. Nišlije ozbiljno drma kriza, kako rezultatska, tako i golgeterska. Tim sa juga Srbije arhivirao je novembar, a da nije osvojio bod niti postigao gol u prvenstvu i nada se da će crni niz,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.