Klopova želja od 90 miliona, Barselona priznaje promašaj?

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopova želja od 90 miliona, Barselona priznaje promašaj?

Liverpul spreman da uloži značajna sredstva.

Katalonski Sport nam je danas doneo "bombu" koja bi mogla da odjekne ovog leta.

Prema pisanju lista iz Barselone, Liverpul je zainteresovan za dovođenje fudbalera Barselone Osmana Dembelea.

Francuz je leta 2017. godine stigao na Nou Kamp iz Dortmunda za sumu od 125 miliona evra, ali zbog čestih povreda nije opravdao ukazano poverenje.

Na to su se našli i problemi sa disciplinom koju je kršio u nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navrata, a izgleda da je čelnicima "blaugrane" svega preko glave.

Jirgen Klop je bio oduševljen partijama krilnog napadača u Borusiji i spreman je da mu pruži drugu šansu na najvećoj fudbalskoj sceni.

Sport prenosi da je Nemac predložio dolazak Dembelea za kojeg se veruje da će "redsi" morati da izdvoje 90 miliona evra.

To bi praktično značilo da Barsa priznaje veliki promašaj kada je u pitanju 22-godišnji Dembele...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesec dana u Barsi i kraj, sledeća destinacija Premijer liga?

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020

Zainteresovanih klubova ima...Samo što je Martin Brajtvajt stigao u Barselonu i ispunio svoje snove, stigla je pandemija Korona virusa...Ona bi ujedno mogla da označi i kraj za Danca u Kataloniji, a engleski mediji ističu da se dva premijerligaša interesuju za napadača koji je pre samo mesec dana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.