Mesec dana u Barsi i kraj, sledeća destinacija Premijer liga?

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana u Barsi i kraj, sledeća destinacija Premijer liga?

Zainteresovanih klubova ima.

Samo što je Martin Brajtvajt stigao u Barselonu i ispunio svoje snove, stigla je pandemija Korona virusa.

Ona bi ujedno mogla da označi i kraj za Danca u Kataloniji, a engleski mediji ističu da se dva premijerligaša interesuju za napadača koji je pre samo mesec dana stigao na Nou Kamp.

Everton i Vest Hem su spremni da ponude 20 miliona evra kako bi videli 28-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brajtvajta u svojim redovima.

Reprezentativac Danske je stigao u Barsu kao zamena za Luisa Suareza zbog problema sa povredama nekoliko fudbalera, no čini se da će posle samo tri nastupa napustiti klub.

Engleski klubovi imaju dovoljno sredstava da isprate zahteve Katalonaca koji neće biti preveliki, podsetimo, Brajtvajt je stigao iz Leganesa za 18 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.