Klopova inspiracija su samo najjači: Liverpul demonstrirao silu na Etihadu, Siti odavno nije bio ovako nokautiran! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopova inspiracija su samo najjači: Liverpul demonstrirao silu na Etihadu, Siti odavno nije bio ovako nokautiran! (VIDEO)

Redsi demolirali Mančester Siti - 1:4

Dva poslednja gostovanja u Premijer ligi i dva klasična nokauta Klopovog Liverpula, prvo Čelsiju na Stamfordu, a večeras i Mančester Sitiju na Etihadu. Redsi su u potpunosti demolirali Mančester Siti, čiji navijači verovatno ne pamte kada su ovako poraženi na svom terenu - 1:4 (1:3).

Sve je počelo katastrofalnim autogolom Mangale, a nastavljeno golom Kutinja, dok je sve bilo jasno u 32. minutu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << premijernog pogotka Roberta Firmina u dresu Liverpula. Nadu domaćim navijačima u 44. minutu vratio je Serhio Aguero, ali je ona definitivno utihnula devet minuta pre kraja utakmice kada je Martin Škrtel jednu odbijenu loptu prosto zakucao u mrežu nemoćnog Džoa Harta.

Gosti su na ovom meču delovali kao motivisaniji i kontretniji tim, a domaćin kao potpuno smušeni rival. Takvo stanje stvari i uticalo je da domaća odbrana poklekne već u sedmom minutu. Kutinjo je oteo loptu Sanji, uposlio Firmina, ovaj pokušao da da povratni pas, ali je lopta stigla do Mangale, koji se spetljao i zatresao sopstvenu mrežu.

Kutinjo je svoju fenomenalnu partiju krunisao pogotkom u 23. minutu, nakon asistencije Firmina, a onda mu se nakon samo devet minuta odužio asitencijom za treći gol.

Aguerov pogodak, nakon dobre reakcije Kolarova, trebalo je da predstavlja veliki impuls samopouzdanja u redovima domaćeg tima, ali je sve to anulirao Škrtel u 81. minut.

PREMIJER LIGA - 13.KOLO

SUBOTA

Votford – Mančester junajted 1:2

/Dini 87 – Depaj 11, Dini ag 90/

Vest Bromvič – Arsenal 2:1 (2:1)

/Morison 35, Arteta 40ag - Žiru 28/

Everton – Aston Vila 4:0 (3:0)

/Barkli 17, 42 - Lukaku 28, 59/

Svonsi – Bornmut 2:2 (2:2)

/Aju 28, Šelvi 39pen - King 10, Gosling 26/

Njukasl – Lester 0:3 (0:1)

/Vardi 45+2, Uljoa 62, Okazaki 83/

Čelsi – Norič 1:0 (0:0)

/Kosta 64/

Sautempton – Stouk 0:1 (0:1)

/Krkić 10/

Mančester Siti – Liverpul 1:4 (1:3)

/Aguero 44 - Mangala 7ag, Kutinjo 23, Firmino 32, Škrtel 81/

Nedelja:

17.00 Totenhem – Vest Hem

PONEDELJAK

21.00 Kristal Palas - Sanderlend

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.