Klop razume Murinja: Ovako nešto sam i ja doživeo u Dortmundu, Žoze je velikan

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop razume Murinja: Ovako nešto sam i ja doživeo u Dortmundu, Žoze je velikan

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ukazao je poštovanje Žozeu Murinju posle pobede nad Čelsijem sa 3:1.

"Nismo počeli najbolje, istina, ali imali smo svojih momenata, izdigli smo se kratkim pasovima koji su bili veoma dobri. Probali su da izvrše pritisak, ali smo imali dovoljno praznog prostora. Kontrolisali smo situacije, zasluženo je bilo 1:1 na poluvremenu. Drugi deo je bio ovoren, golovi su stigli u savršenim momentima za nas. Mislim da smo zaslužili pobedu, naporno smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radili, što je i normalno ako hoćeš pobedu nad Čelsijem", rekao je Klop, kome je žao Žozea Murinja.

"On je veliki trener, mislim da niko iz njegovog tabora nema dilemu da je on jedan od najboljih na svetu. Ovakve stvari se dešavaju, ovako nešto sam i ja doživeo u Dortmundu prošle godine. Sve je to deo posla", dodao je Nemac, uz odgovor na pitanje da li je Liverpul spreman da se bori za titulu.

"Molim vas, ne budite ludi. Neću da budem neprijateljski nastrojen prema vama, ali naravno da o tome ne razmišljamo. Možemo bolje nego danas, zaslužena pobeda, idemo sad kući", zaključio je Klop.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.