Klop opet izgubio živce, da li ga čeka kazna?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 18:19

Klop opet izgubio živce, da li ga čeka kazna?

Nemac se ponovo razbesneo.

Liverpul je ispustio pobedu u Brajtonu, a Jirgen Klop je imao više razloga za nezadovljstvo.

Brajton je do boda došao nakon što je VAR signalizirao penal u nadoknadi vremena. Klop je bio besan i zbog takve odluke sudije, aplaudirao je četvrtom zbog čega ga možda čeka i kazna, ali to nije sve.

On je u intervjuu posle utakmice za BT televiziju ponovo ljutito reagovao prema novinarima. Prethodni put je besneo na televizijske kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog kojih je raspored prilagođen njima, a ne igračima koji su preopterećeni i često se povređuju. Danas je na red došao Džejms Milner, kome je otišla zadnja loža.

Ovako je tekao Klopov razgovor sa novinarom:

- "Milner se povredio, opet zadnja loža, zar ne?"

- "Da, čestitam."

- "Meni?"

- "Ne, ali tvojim poslodavcima. Zadnja loža, vau, kakvo iznenađenje. Baš čudno što se igrači često povređuju u ovim vremenima".


Nije tajna da je Klop više puta ove sezone zvučao ljutito pred kamerama, i jedan je od zagovornika da u Premijer ligi bude dozvoljeno pet izmena. On je danas hteo da zameni Robertsona, koji je napravio penal u nadoknadi vremena.





"Da sam mogao, danas bih sigurno izvadio i Robertsona kome je neophodan odmor", dodao je Klop.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.