Njukasl nosi bodove na sever, Kristal Palas pao u finišu

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 00:12

Njukasl nosi bodove na sever, Kristal Palas pao u finišu

Ako je za utehu Luka Milivojević se vraća već u narednom meču.

Fudbaleri Njukasla stigli su do velike pobede na gostovanju Kristal Palasu 2:0 golovima u završnim trenucima uvodnog meča 10. kola Premijer lige.

Domaći tim, koji je okončao mesec suspenzije kapitena Luke Milivojevića, držao je posed, ali gosti su bili konkretniji i to im se isplatilo u finišu utakmice.

Na prvi gol se čekalo sve do 88. minuta kada je Kalum Vilson iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asistenciju Žolintona i vrlo hladnokrvno proturio loptu pored nemoćnog Guite.

Samo dva minuta kasnije gosti su potvrdili pobedu, a uloge su ovaj put bile zamenjene.

Vilson je asistirao na isteku regularnog dela igre, a Žolington veštim udarcem levom nogom postigao gol.

Njukasl se ovom pobedom probio do 10. mesta sa istim brojem bodova koliko ima Vulverhempton i Vest Hem, ali uz utakmicu više.

Kristal Palas je ostao na bodu manje uz realnu opasnost da sklizne poziciju niže ukoliko u nedelju Mančester siti opravda ulogu favorita protiv Barnlija.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Palas poklekao u finišu, Njukasl sa dva gola osvojio "Selhurst"

Izvor: RTS, 28.Nov.2020

Fudbaleri Njukasla savladali su u gostima ekipu Kristal Palasa sa 2:0 u prvom meču desetog kola Premijer lige. . Njukasl je do trijumfa na neugodnom "Selhurstu" došao u samom finišu meča, sa dva gola za dva minuta...Dugo je na semaforu stajalo 0:0 i delovalo je kao da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.