Klop o Salahu: Želi da bude čovek odluke, to je kao vožnja bicikla

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop o Salahu: Želi da bude čovek odluke, to je kao vožnja bicikla

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da i dalje ima poverenja u napadača Mohameda Salaha, iako se nalazi u nezavidnoj formi.

Liverpul i Čelsi odigrali su nerešeno 1:1, a Salah je imao nekoliko dobrih prilika, pre nego što je zamenjen u 66. minutu.

Egipćanin je nešto slabije počeo sezonu, ali njegovog trenera to ne zabrinjava.

"To sigurno nije bila njegova najbolja utakmica u karijeri. U ovakvim utakmicama, u čestim situacijama u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se on nalazi – to vas čini prvoklasnim igračem. Ne uspeš, promašiš, to se dešava. On želi da bude čovek odluke, on želi da postiže golove u takvim situacijama. Kod prve šanse, nije bio u dobroj poziciji, kod druge je dodao. Zašto? Mogao je da završi", rekao je Klop, preneo je britanski "Sky sport".

Salah je prošle sezone bio najbolji strelac Premijer lige i jedan od najboljih igrača Liverpula.

"To je kao vožnja bicikla. Ne radi se o tome da se probudiš i da više ne možeš da voziš bicikl ili da postigneš gol. On je u takvom periodu, nema problema, sve je dobro", dodao je nemački trener.

Izjednačujući gol protiv Čelsija postigao je Danijel Staridž. On je bio strelac u poslednje tri utakmice.

"Otkako ga poznajem, on je sada u najboljoj formi. To je zaista dobro, srećan sam zbog njega. Kada je ušao u svlačionicu (posle utakmice), bilo je vrlo bučno. Igrači su bili presrećni zbog njega", naveo je Klop.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.