Klop je rekao stop: Liverpul ponovo šalje Markovića na pozajmicu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop je rekao stop: Liverpul ponovo šalje Markovića na pozajmicu

Marković nije bio ni u protokolu u prve dve utakmice u Premijer ligi protiv Arsenala i Barnlija, kao i u Liga Kupu na gostovanju nižerazrednom Barton Albionu

Fudbaler Liverpula Lazar Marković definitivno će ponovo napustiti klub u finišu letnjeg prelaznog roka, jer je trener Jirgen Klop procenio da mu nije potreban.

Liverpul Eho, inače list veoma blizak klubu sa Enfilda, navodi da Marković na stolu ima tri ponude - Milana, lisabonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sportinga i Šalkea, a italijanski mediji javili su da je i Lacio zainteresovan.

Najverovatnija je mogućnost nove pozajmice, a na isti način Marković je prošle sezone igrao za Fenerbahče.

Marković nije bio ni u protokolu u prve dve utakmice u Premijer ligi protiv Arsenala i Barnlija, kao i u Liga Kupu na gostovanju nižerazrednom Barton Albionu.

On je član Liverpula od 2014. godine kada je došao kao veliko pojačanje iz Benfike, ali se nije najbolje snašao u Engleskoj.

Bivši krilni fudbaler Partizana prošlu sezonu proveo je u Fenerbahčeu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.