Klop prelomio, Markec odlazi!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop prelomio, Markec odlazi!

Nemac ne računa na Srbina za ovu sezonu, do kraja prelaznog roka još pet dana. Da li je ovo rešenje?

Engleski mediji javljaju da za Lazara Markovića nema mesta u Liverpulu, barem u bližoj budućnosti.

Klop je odlučio da mu Srbin nije potreban u narednoj sezoni i on će do kraja prelaznog roka napustiti "Enfild". Naš reprezentativac ima nekoliko ponuda da ode na pozajmicu, pošto mu je saopštena odluka razmotriće ih u nekoliko narednih dana.

Za nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera Partizana zainteresovani su Bešiktaš (podsetimo, prošlu sezonu je igra za Fenerbahče), ali i bivši klub Benfika.

Takođe, pominjani su nemački klubovi, a mediji su ga čak selili sinoć u Dortmund, kao deo posla za mladog Pulišića za koga je Klop bivšem klubu nudio blizu 15 miliona evra.

Ali Borusija je odbila da pregovara o transferu, pa nije realno ni da Marković završi na "Vestfalenu".

Ono što je najvažnije u ovom trenutku za našeg reprezentativca je da igra standardno, među ponudama je i ona iz Fiorentine, to se stidljivo pominjalo kao opcija početkom avgusta, ali nije konkretizovano. Pantaleo Korvino obožava naše igrače pa bi mogao da stupi u akciju i pojača tim.

Takođe, provlači se i Milan kao moguća destinacija, oni bi navodno uzeli Markeca na pozajmicu sa pravom otkupa, dok čekaju da klub zvanično preuzmu Kinezi.

Odluka će pasti za par dana, jasno je da će Marković narednu sezonu provesti van Liverpula, ali i van PL.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazar napušta Enfild " Milan, Sporting ili Šalke?

Izvor: B92, 27.Avg.2016

Fudbaler Liverpula Lazar Marković definitivno će napustiti klub u finišu letnjeg prelaznog roka...Srpski reprezentativac odlazi jer je menadžer Jirgen Klop procenio da mu nije potreban...Liverpul Eho, inače veoma blizak klubu sa ’Enfilda’, navodi da Marković na stolu ima tri ponude – Milana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.