Klop: Najteža sezona u mojoj karijeri, pogledajte koliko je povređenih igrača

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Najteža sezona u mojoj karijeri, pogledajte koliko je povređenih igrača

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da je ova sezona, zbog povreda igrača, najteža u njegovoj karijeri.

U različitim periodima sezone Borusija, zbog povreda, nije mogla da računa na Nevena Subotića, Matsa Humelsa, Lukaša Piščeka, Marsela Šmelcera i Ilkaja Gundogana.

"Zbog svih tih povreda ova sezona je najteža u mojoj karijeri. Pogledajte koliko nam je igrača povređeno. Dobro je da su naši mladi fudbaleri dobili priliku da igraju na najvišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nivou. Morali smo da menjamo celu strukturu tima. Ali, ja volim da radim s ovom ekipom", rekao je Klop nemačkim medijima.

Borusija Dortmund je trenutno četvrta na tabeli Bundeslige sa 32 osvojena boda, 12 manje od prvoplasiranog Bajern Minhena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klop: Najteža sezona u mojoj karijeri, pogledajte koliko je povređenih igrača

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da je ova sezona, zbog povreda igrača, najteža u njegovoj karijeri.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.