Klop: Kao da nam je poslednje; Gvardiola: Nisu bili bolji

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Kao da nam je poslednje; Gvardiola: Nisu bili bolji

Trener Borusije iz Dortmunde Jirgen Klop blistao je od sreće posle pobede nad Bajernom 4:2 i osvajanja trofeja u Superkupu Nemačke, posebno jer je „pokvaren” zvanični debi Pepa Gvardiole na klupi Bavaraca.
(FOTO: AP)
– Ako se uzme u obzir da smo i dalje u pripremnom periodu, bila je to sjajna utakmica. Obe ekipe igrale su kao da im je poslednje u životu. Bajern je naš rival, a ostalih 16 ekipa u Bundesligi su nam protivnici. Srećni smo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali i razumemo kada oni kažu da je ovaj trofej beznačajan, jer bismo i mi verovatno tako pričali da smo izgubili – izjavio je Klop za nemačke medije.
Sa druge strane Gvardiola nije bio previše tužan zbog propuštene prilike da osvoji prvi trofej u Bajernu.
– Nisam stekao utisak da su oni bili puno bolji od nas. Moramo da budemo svesni da smo izgubili od veoma jakog tima. Ipak, ima vremena da neke sitne greške ispravimo do početka sezone – poručio je Gvardiola.
Dortmund, za koji je ceo meč odigrao Neven Subotić, slavio je zahvaljujući dvostrukom strelcu Marku Rojsu, pogotku Ilkaja Gundogana i autogolu Danijela Van Bujtena, dok je dvostruki strelac za Bajern bio Arjen Roben.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Klop: Igrali smo kao da nam je posljednja utakmica

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2013

DORTMUND - Trener fudbalera Borusije iz Dortmunde Jirgen Klop blistao je od sreće poslije pobjede nad Bajernom 4:2 i osvajanja trofeja u Superkupu Njemačke, posebno jer je "pokvaren" zvanični debi Pepa Gvardiole na klupi Bavaraca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.