Gvariola: Nisam stekao utisak da je Borusija bila mnogo bolja od nas, ali čestitam im

Izvor: Blic, 28.Jul.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvariola: Nisam stekao utisak da je Borusija bila mnogo bolja od nas, ali čestitam im

Novi trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola nije uspeo da nastavi trofejni niz prethodnika Jupa Hajnkesa, pošto je sezonu počeo porazom u Superkupu Nemačke od Borusije Dortmund sa 4:2. Nakon meča, bivši trener Barselone čestitao je novim rivalima na trijumfu, iako smatra da rezultat ne prikazuje pravi odnos snaga.

"Čestitam Borusiji, nismo izgubili zbog kikseva Van Bujtena i Štarkea. Pobedili su, ali nisam stekao utisak da su bili mnogo bolji od nas. Ali to je fudbal, odgledaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opet utakmicu i izvući pouke", rekao je Gvardiola posle meča.

Šef stručnog štaba Borusije Jirgen Klop bio je oduševljen takmičarskim početkom sezone i partijom svojih izabranika.

"Odigrali smo neverovatnu utakmicu, u kojoj su oba tima mnogo želela pobedu. Paklen meč za ovaj period godine, samo dve nedelje pred početak Bundeslige", rekao je Klop.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola: Borusija nije bila mnogo bolja od nas, ali čestitam im na pobedi

Izvor: Blic, 28.Jul.2013

Novi trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola nije uspeo da nastavi trofejni niz prethodnika Jupa Hajnkesa, pošto je sezonu počeo porazom u Superkupu Nemačke od Borusije Dortmund sa 4:2. Nakon meča, bivši trener Barselone čestitao je novim rivalima na trijumfu, iako smatra da rezultat ne prikazuje...

Nastavak na Blic...

GVARDIOLA: Nije Dortmund mnogo bolji od nas

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2013

Trener Bajerna je posle poraza u Superkupu Nemačke rekao da ima vremena za ispravljanje sitnih grešaka u igri, dok Jirgen Klop, trener Dortmunda, nije krio sreću osle osvajanja trofeja

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.